Хоча жовтень 2022 року і розпочався для України дуже позитивно - подання заявки до НАТО, підняття прапора над Лиманом - але місяць обішає бути справді складним, особливо його кінець.

Вся справа в тому, що з 25 жовтня (і по 8 листопада) відбуватиметься коридор затемнень, вплив якого ми починатимемо відчувати вже зараз.

Відома астрологиня та екстрасенс Анна Єфремова розповіла, що чекає на всіх нас у цей період.

Найтриваліше за майже 600 років місячне затемнення
Найтриваліше за майже 600 років місячне затемнення

Затемнення грають дуже серйозну роль астрології нації. Їх вплив поширюється на 6 місяців до та 6 місяців після.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Затемнення впливає на ті країни, в яких воно видно. Цього разу це будуть, за сонячного затемнення 25.10.2022, такі країни як: Росія, Європа, Азія, Африка. А за повного місячного затемнення 8.11.2022: Північна Європа, Північна Азія, Північна Америка, Австралія, Океанія", - уточнює експертка.

Дівчина переконана, що дуже важливим є те, що проміжок часу між затемненнями і цього разу це буде 14 днів.
Адже в історії вже був приклад двох затемнень у такий короткий час.

"У березні 1914 року протягом 14 днів сталося два затемнення і Сур'янараян РАТ передбачив Першу Світову війну. Так що, самі розумієте, що ситуація може повторитися і буде офіційно оголошена повномасштабна війна! Або щось додатково руйнівне виникне у світі. І я сподіваюсь лише на те, що Господь не допустить. Затемнення також впливають на глав країн і народ" , - ділиться екстрасенс.

Володимир Путін
Володимир Путін

Немаловажним є й те, що 30.09.2022 та 27.10.2022 Місяць зайде на знак Скорпіона, а це Лагна у гороскопі путіна і швидше за все в одну з цих дат він звернеться до нації з якоюсь черговою божевільною заявою. Власне, саме 30 вересня російський диктатор зробив своє шалене звернення, яке більше схоже на стендап-концерт.

"В України з 7.10.2022 до 27.02.2023 розпочнеться період Раху, а отже, важкий бій за її майбутнє! І будуть різні моменти і негативні (втрати територій) і позитивні їх повернення, так що не засмучуйтесь! Ми йдемо до перемоги. Але ціну платимо колосальну ... уважно прослухайте все, що я говорю у відео, тому що це стосується не тільки знаків зодіаку" , - попереджає Єфремова.

Нагадаємо, що найпотужніший екстрасенс Хаял Алекперов назвав дату кінця війни в Україні.

Раніше ми повідомляли, що екстрасенс Макс Гордєєв проговорився про звільнення всіх східних областей України .