Опалювальний сезон 2022-23 обіцяє бути одним з найважчих в історії незалежної України. То ж українцям спростили закупівлю дров перед його початком.

Відтепер запастися альтернативним видом опалення мешканцям звільнених територій, а також регіонів, де відсутнє централізоване теплопостачання, стане легше та швидше.

Як повідомили у пресслужбі Мінреінтеграції, Державне агентство лісових ресурсів України спростило процедуру закупівлі дров. То ж зараз придбати дрова може кожен охочий, звернувшись безпосередньо в лісництво. Необхідно лише написати заяву й оплатити замовлення.

Опалення дровами, скріншот з відео
Опалення дровами, скріншот з відео

Контактну інформацію про найближче лісництво можна отримати, звернувшись у відповідне обласне управління лісового та мисливського господарства. Контактну інформацію територіальних відділень Держлісагентства можна знайти на його офіційному сайті в розділі "Територіальні органи".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Щобільше, зараз триває робота над створенням інтернет-магазину "ДроваЄ". Там громадяни зможуть замовити дрова, не виходячи з дому. А запуск ресурсу заплановано на жовтень цього року.

Для їх покупки необхідно буде виконати кілька простих кроків:

  • Зареєструватися на сайті.
  • Обрати лісгосп.
  • Визначитися з типом дров’яної продукції та її об’ємом.
  • Здійснити оплату.

Дрова, доставка - фото s-tehnika.com.ua
Дрова, доставка - фото s-tehnika.com.ua

Нагадаємо, у скільки обійдеться запастися на зиму дровами цьогоріч і де найвигідніше їх придбати

Як повідомляв "Знай.ua", ніколи не розпалюйте цими дровами у будинку: які види деревини підходять для печі, каміна та котла

Також "Знай.ua" писав, восени подорожчає низка популярних товарів: чи варто запасатися продуктами вже зараз