Нещодавно Ані Лорак після довгої відсутності нагадала про себе постом у соцмережах, де сказала, що скучила за своїм глядачем і співатиме, щоб дихати.

Українці швидко дали моральну оцінку мовчанню Кароліни та такому безпардонному поверненню. Ймовірно, Ані Лорак хоче також безхмарно повернутися до рідної країни, як і Світлана Лобода. Але є один нюанс: Світлана прокинулася набагато раніше, а не мовчала понад півроку.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Очевидно, втомившись від гнівних коментарів, Ані Лорак заявила, що втомилася мовчати і готова все розповісти, але... у себе на сайті, де не можна залишити непридатний артистці коментар. Вона наважилася написати, як артситка сама це і назвала, "лист від щирого серця", де клянеться в коханні Україні, але не дуже.

Лорак заявила, що її "ім'я цинічно використовується для всіляких політичних та медійних маніпуляцій" і що вона "любить Україну".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я народилася у чудовому буковинському краї і вважаю, що патріотизм людини визначається не словами, а вчинками", - написала вона.

Також Кароліна Куєк не посоромилася заявити, що прославляє Україну протягом 20 років, виконуючи свою місію як артиста "нести музику і дарувати радість".

Ані Лорак, скріншот: Youtube
Ані Лорак, скріншот: Youtube

"Я не політик, і ніколи не відчувала амбіцій з цього приводу. Впевнена, що не можна змішувати ці два поняття: артист і політика. Але сьогодні саме політики використовують моє ім'я з метою своїх брудних ігор", - скаржиться співачка і приправляє це все сумною історією про смерть свого брата під час війни в Афганістані.

Цей прийом вона вже використала свого часу в інтерв'ю Маші Єфросініній, коли вся країна повірила її сльозам і вибачила за скакання на сценах росії.

"Я зробила свій вибір - нести любов людям через музику. Це завжди було і буде моїм вибором: служити людям своєю творчістю. Коли я на сцені, з глядачами мене об'єднують - музика та кохання. Коли я співаю, я співаю для всіх і не поділяю свого глядача за національністю чи релігією, за кольором шкіри чи сексуальною орієнтацією.Для мене, це не чорний чи білий, це просто люди, які люблять мою музику, а я співаю для них. свою країну Свій внесок у справу миру, згоди, підтримки українських громадян я роблю не під тріск телекамер, а так, як вважаю за потрібне і гідне... Тому ні "ДНР", ні "ЛНР", ні "Правий сектор", ні "Свобода", не мають морального права торкатися мого імені. Я за мир! І прошу цього миру для всіх нас! Я вірю, що хороших людей набагато більше, ніж поганих. І добро рано чи пізно перемагає зло!"- розставила всі крапки Ані Лорак, давши зрозуміти, що танцювати для росіян, і за гроші росіян вона не перестане.

Нагадаємо, що Ані Лорак звернулася до українців російською мовою та отримала за місяці мовчання.

Раніше ми повідомляли, що Камалія розповіла про ставлення до Ані Лорак, яка зрадила Україну.