Популярний український телеведучий, актор, стендап-комік, автор та співпродюсер народного скетч-шоу «Файна Юкрайна» Сергій Притула поділився відеороликом у своєму обліковому записі в соцмережі. Він звернувся до української аудиторії та висміяв владу Кремля.

Цю публікацію Сергій Прітула оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

«Подивився я те звернення. Послухав. Маю певні міркування, які виклав у відео. І маю рахунки до ваших послуг за посиланням у шапці профілю!», - підписав відеоролик український шоумен.

На сторінку Сергія підписано 1,5 мільйона людей. Вони вже давно стежать за кар'єрою та життям свого кумира. Люди не змогли пройти повз таке відео і почали писати свої думки під ним.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Сергій Притула, гуманітарна допомога. Фото з соцмереж
Сергій Притула, гуманітарна допомога. Фото з соцмереж

«Все по плану, але нашому плану головне триматись і по максимуму допомагати нашим ЗСУ», «Старе пердло от такої ще назви не чула, про того кончєного Перемога, обов‘язково, буде за нами, по іншому ніяк!!!Слава Україні!!!», «Слава ЗСУ! СЛАВА УКРАЇНІ!», «
ботоксна срака з Кремля ахаххахахахах, Притула, я тебе обожнюю», «
Так і є ЗСУ - це брат , це лікар моєї доньки , це сусід … ДЯКУЄМО кожному захиснику/захіснице ! Тримаймося і допомагаємо !», «Слава ЗСУ Слава нашим Героям України», «Коли нас захищають наші хлопці,нам нічого не страшно! А ми далі допомагаємо ЗСУ і наближаємо Перемогу над рашистами!», - залишають коментарі фоловери телеведучого.

Коментарі на пост Сергія Притули в Instagram
Коментарі на пост Сергія Притули в Instagram

Коментарі на пост Сергія Притули в Instagram
Коментарі на пост Сергія Притули в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", вчені НАН стверджують, що засікли групу НЛО над Києвом.

Нагадаємо, Олександр Педан взяв приклад із Михайла Поплавського та оточив себе молодими українками.