Знаменита українська співачка Оля Полякова поспілкувалася з Володимиром Дантесом і розповіла йому, що її дочка Маша приводить додому "волохатих" хлопців, схожих на нього. Відео вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова зняла новий випуск свого шоу "Знай Нашу", в якому вона разом зі старшою дочкою Машею поспілкувалася з Володимиром Дантесом. Темою для випуску стало кохання. Співачка зізналася, що обговорювати подібне за доньки було не дуже зручно, але це не завадило на початку шоу видати один її секретик.

Оля Полякова і Маша Полякова, фото: Знай.uа
Оля Полякова і Маша Полякова, фото: Знай.uа

Так, Оля Полякова розповіла Дантесу, що Маша дуже нерівно до нього дихає. Зірка розповіла, що вона неодноразово наводила додому хлопців, які зовні дуже нагадували співака. У цей час Маша сиділа біля зіркової мами і трохи бентежилася від її слів.

"Вона вже два рази приводила додому хлопців дуже схожих на тебе. Вони всі волохаті, у них у всіх татуювання і вони такі худі, високі та красиві пацани. Ось, як я тебе описувала їй, я зрозуміла, що ти дуже її смаком", – розповіла Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після цього співачка поцікавилася, як у Дантеса на особистому фронті і чи має друга половинка, натякаючи на роман з Дашею Кацуріною.

"У мене все добре. Усі чутки правдиві, довіряйте чуткам", - констатував Дантес.

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова помріяла про виступ у найпрестижнішому концертному залі: "Посмажимо так, що він плакатиме".

Також наш портал інформував, Оля Полякова розповіла, як їй допоміг поляк-чарівник, ставши спонсором доньки Маші: "Безкоштовно і за знижку..."

Крім того, ми писали, Маша Єфросиніна про найбільше розчарування року серед російських селебріті: "Нарешті розкрилася".