Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору розповів, що завжди з особливим розмахом наголошував на день народження, але цього року все довелося скасувати. Цим він поділився в instagram.

Дядя Жора розповів, що кожен його день народження був грандіозним святом із безліччю гостей, розкішними стравами та артистами. Цього року йому виповнилося 47 років, але гучних гулянь він вирішив не проводити, а заощадити гроші та допомогти ЗСУ.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

"Я вирішив заощадити кошти та закупив 6 бронежилетів та 20 плитоносок та розвантажень, які передам нашим хлопцям із ЗСУ! Це зараз важливіше та потрібніше", - розповів артист.

Також Дядя Жора зазначив, що дуже бажав відвідати дітей у лікарні та передати їм багато солодощів та влаштувати свято, втім, все пройшло не за планом через карантинні обмеження.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Ще була ідея - я хотів завести великий торт і багато солодощів діткам до лікарні Ахмадит і подарувати їм шоу-програму, трохи свята, позитивних емоцій. Але зараз карантин і це ускладнило моє бажання", - поділився гуморист.

Раніше портал Знай повідомляв, Дядю Жору жорсткого побила дружина за те, що він вирячився на оголених красунь: "Бережіть себе".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна показала, хто перевершив усіх її бойфрендів: "Жоден чоловік не цілував так".

Крім того, ми писали, YARMAK повірив у карму і закликав українців не бути байдужими до братів менших: "Тож мають душу".