Українці дізналися, як помре путін після поїздки Володимира Зеленського до Ізюму: "Міна? Снайпер?"

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Гуморист, шоумен із Вінниці та учасник команди "Моя Провінція" шоу "Ліга Сміху" Влад Шевченко продовжує піднімати українцям настрій попри війну. Якщо раніше він порушував тему Mcdonald's та військових фішок, приурочених до відкриття фастфуду в Україні. А зараз він продумав кумедну ситуацію щодо президента країни-агресорки.

Оля Полякова вигадала, як знищити росіян, Маша Єфросиніна не оцінила: "Щоб ви, с*ки, не розмножувалися"

Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Війна, яку розпочали росіяни на чолі з володимиром путіним, принесла багато бід українцям. Крім смертей, більшість залишилася і без роботи. У цьому "котлі" варяться навіть знаменитості, адже вони не можуть не лише зніматися, а й навіть заробляти на своїх соцмережах, як це робили раніше. Про це розповіла і співачка Оля Полякова. Артистка поскаржилася, що через блокування її сторінки в Інстаграм вона знаходиться в тіньовому бані, активність впала і спонсори не йдуть за рекламою.

Здавалися у полон за два бутерброди: захисник розповів, як його насмішила "друга армія світу"

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Учасник бойових дій Татул Оганян розповів, як сам взяв у полон цілий екіпаж танку, росіяни погодилися здатися за два бутерброди та за умови, що їх не будуть катувати. Історія трапилася ще на початку повномасштабного вторгнення. Російські танкісти здалися в полон за два бутерброди, а колону ворожої техніки зупинили самими лише автоматами та РПГ.

Маша Єфросиніна "вибила" з міністра Федорова зізнання: "Там плюс чотириста могил"

Михайло Федоров
Михайло Федоров

Усі українці розуміють, що зараз важлива війна не лише на передовій та її успіхи, а й боротьба на інформаційному фронті. Бійцями у ній можуть стати буквально усі українці, але треба знати головні правила протистояння. Михайло Федоров вважає, що потрібно розповсюджувати позитивний бренд нашої країни в світі. Він наголосив, що Мінцифри комунікує з міжнародними ЗМІ, щоб цивілізований світ розумів, як насправді працює Meta в Україні. Федоров впевнений, що міністерство обов’язково досягне результату в цьому питанні.

Індекс борщу перерахували і приголомшили українців: які ціни становили продавці на буряк, картоплю, сметану

Маріупольский борщ з бичками та томатами, фото: Знай.ua
Маріупольский борщ з бичками та томатами, фото: Знай.ua

Аналітики всеукраїнського сервісу доставки продуктів Zakaz.ua проаналізували зростання цін у столичних супермаркетах за 6 місяців війни на продукти. Зокрема й ті, що входять до складу традиційної страви і підрахували, скільки зараз в середньому коштує приготувати борщ. Так, майже всі інгредієнти, що входять до складу червоного борщу зросли у ціні: від незначних 7% до істотних 114%