Нещодавно ми писали, що Світлана Лобода прийшла до росіянки Катерини Гордєєвої, щоб дати друге інтерв'ю за останні півроку повномасштабної війни проти рашистів.

Ми написали чимало новин, у яких висвітлили основні моменти зі сказаного. Розмова зайшла і за 2014 рік, і за Володимира Зеленського, і за повномасштабну війну, і за Аллу Пугачову - і багато, багато іншого.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Варто зазначити, що на якомусь моменті інтерв'ю Світлана Лобода заявила, що в Україні вона досягла всього, чого могла. Тому згодом намагалася вийти на міжнародний ринок та показувати зростання, як артист, дедалі далі.

А те, що вона виставила у Instagram Stories, можливо, є частиною цього прогресу. Адже хтось згадав її фотосесію, 2020 року, коли вона була у червоному шкіряному костюмі, зі смужками. І вже через два роки таке саме вбрання приміряла американська зірка Кім Кардаш'ян.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Я люблю тебе", - пише Світлана Лобода, показуючи усміхнений смайлик.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

А до цього у Stories була чорно-біла фотографія із силуетом Світлани на сцені. Видно пишне волосся і мікрофон у правій руці.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Світлана Лобода згадала, як "заслужила" увагу Пугачової та Галкіна: "Акуратно спілкувалися"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода зізналася, як вона розуміла АТО на Донбасі з 2014 року: "Це не повномасштабна війна"

Знай.ua писав, в Україні "образилися" на Світлану Лободу і більше не чекають її, після інтерв'ю росіянці: "Доїдати крихти зі столу"