Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська днями випустила нову роботу під назвою "Сьогодні" спільно з колишнім саундпродюсером Монатіка Антоном Чілібі, який написав їй багато хітів, а зараз уже виконала її наживо на студії.

Скріншот із Instagram, Оля Цибульська
Скріншот із Instagram, Оля Цибульська

У такій версії пісня звучить ще ніжніше та душевніше, а супроводжував співачку бородатий гітарист Вова Павловський.

Сама артистка зізналася, що після такого трек ще сильніше відгукнувся в її серці, як і у всіх фанатів. Робота дійсно вийшла гідною і практично одразу набула великої популярності.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вкотре відчувала як сильно вона лягає мені на серце 💔", - написала Оля.

Оля Цибульська, кадр з кліпу "Сьогодні"
Оля Цибульська, кадр з кліпу "Сьогодні"

У підписі до відео Цибульська поцікавилася, з якого міста слухають пісню "Сьогодні" її шанувальники та в коментарях зібрати безліч різних відповідей - з Харкова, Миколаєва, Львова та навіть з грузинського Батумі та болгарської Софії.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська заявила про розставання з чоловіком, якого нещодавно "вивела" у світ: "Вибісив з самого ранку"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська "потрапила" у поле до звільнення Харківської області, радіючи дощу: "Життя триває"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська, яка нещодавно показала чоловіка, заговорила про нове життя після розлучення: "Хочеться більше кохання"