Популярна українська артистка, всім добре відома скандальна співачка Оля Полякова поділилася несамовитим відеороликом у соцмережі. Зірка повідомила про нову пісню, яку вона заспівала українською мовою.

Цю публікацію Оля Полякова оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

««Все буде добре, я знаю це без умов»: Оля Полякова випустила україномовну пісню про віру в Перемогу Українська поп-королева Оля Полякова, яка нещодавно в прямому етері спалила кокошник на Лисій горі, випустила чуттєву, емоційну пісню українською мовою, в якій звернулася сама до себе - «Все буде добре, Оля». Це перший музичний реліз співачки від початку російського вторгнення. «Все буде добре, Оля» - це емоційний хіт в новому для співачки стилі, адже нові часи потребують нового звучання і нових меседжів», - повідомила зірка на своїй сторінці в соцмережі..

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Також у публікації було наголошено на тому, що Оля виконала пісню на українській мові.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Заспівавши українською і дещо змінивши жанр, Оля Полякова зберегла головні ознаки своєї музики - відвертість, сповідальність та абсолютну щирість зі своїм слухачем. Вперше ця пісня пролунала на концерті в київському метро, де глядачам було важко втримати сльози. Музику і слова до нового релізу створила авторка славнозвісної «Королеви ночі» - Ольга Бажана. Зараз, в співпраці з командою Полякової, Бажана пише новий альбом для української суперзірки».

Варто зазначити, що дана публікація виявилася дуже душевною та досить сильною. Українці не стали мовчати та почали писати відгуки під постом.

"Ви найкращі. Слава Україні», «Неймовірно продовжуйте по-русски», - пишуть користувачі соцмережі.

Коментарі на пост Олі Полякової в Instagram
Коментарі на пост Олі Полякової в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Оля Полякова у прозорому ліфчику показала, де вона черпає сили під час війни.

Нагадаємо, Полякова поділилася з українцями власною мантрою.