Відомий український актор та учасник команди "Кварталу 95" Євген Кошовий не є активним користувачем соцмережі і досить рідко розміщує свіжі публікації для шанувальників, кількість яких вже перевищила 1 мільйон.

Євген Кошовий сказав перед залом глядачів дуже зворушливу та теплу промову, присвячену всім сміливим бійцям, що сьогодні захищають країну та український народ від окупантів. Артист заявив, що незабаром вони виженуть нечисть з нашої землі і люди ніколи більше не побачать червону від тривог карту.

Скріншот із Instagram, Квартал 95
Скріншот із Instagram, Квартал 95

"І ми впевнені, що дуже скоро карта України засяє синьо-жовтим кольором без будь-яких червоних плям. Бо найпотужніша зброя - це люди, отже - ми. І в нас є талант залишатися людьми 💙💛" - сказав Євген.

Після слів Кошового всі "кварталівці" читали сильний вірш по декілька рядків, викликавши табун мурашок по шкірі. Більше того, вони разом заспівали хіт Хливнюка з "Бумбоксу", але трохи переробили текст під воєнні часи.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Люди в залі не стримали сліз під час вистави артистів і аплодували стоячи.

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий, Юрій Ткач, Юрій Великий та інші "кварталівці" розповіли, як гумор наближає перемогу: "Наша зброя"

Як повідомляв Знай.ua, "заціловану" 14-річну доньку Кошового з "Кварталу 95" Варю хлопець уже на руках носить: не дитячі ігри

Також портал Знай.ua писав, що Євген Кошовий з "Квартал 95" показав квітучу від щастя дружину та підрослих доньок-красунь: "Дякую ВСУ"