Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 710 тисяч людей .

Вова Дантес нарешті вирішив публічно розповісти про те, що його пов'язує з Дашею Кацуріною – колишньою дружиною нового хлопця Наді Дорофєєвою. Ситуація між двома парочками дуже заплутана і ніхто досі не розуміє, як вони могли помінятися місцями, розпочавши стосунки між собою. Артист вирішив усе прояснити у шоу "Слава+Таня".

Дорофєєва та Дантес, фото з Instagram
Дорофєєва та Дантес, фото з Instagram

Дантес і Кацуріна вже не приховують свого кохання, про це говорять їхні "солодкі" спільні фото та відверті пости. Українці досі обговорюють скандальний стендап, де артист заявив про секс із Дашею, висміюючи ситуацію.

Він наголосив, що зовсім не виставляв своє сексуальне життя на публіку, і жарти залишаються жартами.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дантес, Дьомін та Татарченко, скріншот з відео
Дантес, Дьомін та Татарченко, скріншот з відео

"Стендап це жарт, де ти можеш перебільшити, вигадати. Спровокувати, щоб було смішніше. Сказати, що я займаюся сексом - це нормально. Люди, займайтеся сексом, це кайф", - пояснив Вова.

Що ж до нового хлопця Дорофєєвої та колишнього своєї коханої - Кацуріна, артист не підтримує з ним жодних стосунків. Однак вони спілкуються, коли цього вимагають обставини.

"Ми всі дорослі люди, не з підворіття, коли бринза в голову б'є і ми щось вирішуємо", - зізнався співак.

Одружитися знову він поки не готовий, проте вважає, що це "прикольно".

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва розкрила таємницю, як легко змінити думку про людину - від "ненависті" до "кохання": "Забуваємо..."

Як повідомляв Знай.ua, Даша Кацуріна після початку відносин із Дантесом поділилася своїм станом: "Я в "полоні"

Також портал Знай.ua писав, що Вова Дантес зняв "коханку" Кацуріна у кліпі про розлуку та надію повернутися додому: "Залишиться у свідомості"