Відома українська виконавиця, телеведуча "ЖВЛ" та зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія нещодавно народила вдруге.

Тоді вона порадувала шанувальників цією новиною на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 75 тисяч людей, на початку серпня. Наразі Віра поцікавилася, як дівчата відновлюються після пологів, бо у неї спостерігаються проблеми.

Віра Кекелія, фото: Instagram
Віра Кекелія, фото: Instagram

"Дівчата, а у вас як справи з відновленням після пологів? "Після народження дітей жіночий організм молодшає і відновлюється". Не знаю чий цей досвід, тому що я розсипаюся. Ваня за кадром створює звуковий супровід. його", - пише вона.

Віра Кекелія, скріншот: Instagram Stories
Віра Кекелія, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А перед цим вона швидко показала фірмовий рецепт кельменецького сердвіча, який вони робили з Мартою Адамчук.

Віра Кекелія, скріншот: Instagram Stories
Віра Кекелія, скріншот: Instagram Stories

Нещодавно Віра Кекелія поділилася новою композицією та кліпом, який знімала її подруга, у Тбілісі.

"А коли повна версія?", "З таким коханням я згадую той день, коли ми все це знімали", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії і як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції"

Як повідомляв "Знай.uа", Марта Адамчук, що сяє від щастя, з "Жіночого кварталу" змусила українців повірити в чари: "Маленька принцеса"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія згадала ніжну Марти Адамчук, заколисуючи малюка на руках