Відома українська співачка Ольга Полякова вирішила розповісти, якою вона бачить перемогу України у цій війні. Головний результат у тому, що для нас все закінчиться благополучно.

Розповіла про це артистка на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої є.

Висловила свої почуття Оля Полякова у своїй новій композиції, яка розповідає про віру у нашу майбутню перемогу. Примітно, що композиція українською мовою, що донедавна була незвичайною для артистки. Практично вся її творчість російською мовою.

У сингл дівчина звертається сама до себе, і називається він "Все буде добре, Оля".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Все буде добре, Оля" – це емоційний сингл у новому для співачки стилі, адже у нові часи вимагають нового звучання та нових меседжів. Співаючи українською та дещо змінивши жанр, Оля Полякова зберегла головні ознаки своєї музики – відвертість, сповідальність та абсолютну щирість зі своїм слухачем. Вперше пісня прозвучала на концерті у київському метро, ​​де глядачам було важко утримати сльози" - йдеться у повідомленні під постом.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

До речі, музику та слова написав той самий автор, що й її старий хіт під назвою «Королева ночі». Вони разом почали написання нового альбому, який, до речі, буде повністю українською мовою.

"У цій пісні повторюється рядок, що у нас у всіх вихід один - вірити, що все буде добре. І частіше говорити про це собі та один одному", - продовжує свою думку артистка.

Нагадаємо, що Оля Полякова покаже, як війна зруйнувала плани та життя мільйонів українців

Раніше повідомлялося, що дочка Олі Полякової Маша відмовилася від навчання в Європі через кохання

Також Оля Полякова "змінила" Пивоварову і з'явилася в компанії молодого красеня