Українська співачка, екссолістка поп-дуету "Алібі" та телеведуча Анна Завальська зараз активно допомагає рідній країні у війні з російськими окупантами, виступаючи на благодійних концертах, але й не забуває радувати шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram.

Аанна Завальська у новому посту зазначила, що з осені стартував навчальний рік у діток, але не всі з них вирушили здобувати знання саме до шкіл. Деякі перейшли на дистанційне навчання через те, що у закладах немає облаштованого бомбосховища, і це, на жаль, нова реальність українців.

Скріншот із Instagram, Анна Завальська
Скріншот із Instagram, Анна Завальська

Сама Завальська зараз перебуває у Лондоні із сином.

Артистка нагадала, що неможливо забути, що жорстока війна з росією триває вже майже 200 днів. А ще вона зізналася, що завжди тримає зв'язок із близькими, навіть незважаючи на те, що іноді може бути "поза зоною доступу", але зараз їй потрібне перезавантаження та відпочинок.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

"Я обмежую зараз соцмережі свідомо. Сподіваюсь, усі, хто тут зі мною - залишаються поряд. Час мого особистого перезавантаження", - написала Завальська.

Раніше ми писали про те, що сестри Завальські з гурту "Алібі" привезли "шматочок" України на Кіпр: "Разом до перемоги"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Завальська з "Алібі" нагадала про зруйновані окупантами долі маленьких українців: "Убивають нас морально та фізично"

Також портал Знай.ua писав, що сестрам Завальським з гурту "Алібі" довелося тікати від війни в Україні з дітьми на руках: "Розуміємо, що всі відчувають"