Telegram-канал "Культурная Прачечная", де обговорюються десятки та сотні моментів, пов'язаних з українськими зірками шоу-бізнесу.

Остання новина вражає максимально. У ній адміністратори торкаються питання Світлани Лободи, за якою в Instagram стежать понад 13 мільйонів людей. Жінка лише згодом після початку повномасштабної війни прийняла проукраїнську позицію і відверто заговорила про те, хто має рацію, а хто ні, до цього називаючи нас "маленькими людьми", які нічого не можуть вдіяти.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Нині вони заявляють, що Світлана Лобода, яка нещодавно дала єдине інтерв'ю (за останні півроку) грузинському каналу Imedi, зустрілася ще з одним журналістом.

"Ні, не до кума Анатолія Анатолича, і навіть не до Маші Єфросініної. Запити від українських блогерів та ЗМІ співачка досі ігнорує. Чого не скажеш про журналістів ворожої країни. Лобода дала інтерв'ю Катерині Гордєєвій, яке вийде днями. Висновки робіть самі. Або не робіть і дочекайтеся інтерв'ю", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Світлана Лобода, скріншот: Telegram
Світлана Лобода, скріншот: Telegram

Світлана Лобода цю ситуацію ще не коментувала. Більше того, на каналі Гордєєвої немає анонсу цього інтерв'ю.

Нагадаємо, Світлана Лобода дняла над головою прапор України і ледве знайшла сили, щоб "жити" далі: "Не могла"

Як повідомляв "Знай.uа", Іван Дорн попався в Європі з експродюсером Лободи Кропівіною, яка живе в Росії: "Так багато ніжності"

Знай.uа писав, Світлана Лобода на тлі світанку зворушила фанатів ніжним чином: "Я буду з тобою до кінця"