Українці розлютилися на хлопця Наді Дорофєєвої Михайла Кацуріна через його неоднозначний вчинок. Своє негативне ставлення до чоловіка висловила одна з користувачів соціальної мережі twitter з нікнеймом дашулька.

Українка обурилася тим, що бойфренд Наді Дорофєєвої поїхав до Польщі, щоб провести доньку до першого класу та похвалився відповідними кадрами на своїй сторінці у instagram. Вчинок неоднозначний, адже на перший погляд це робить його гарним батьком, але в іншому ображає тих, хто не може побачитися з близькими.

Михайло Кацурін, фото: Instagram
Михайло Кацурін, фото: Instagram

Дівчина зазначила, що поїздка Михайла Кацуріна несправедлива стосовно інших родин, які місяцями не можуть побачити чоловіків через заборону виїзду з країни.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мене бісить, що хтось не бачить сімома місяцями, а хтось міша кацурін, який може поїхати провести дочку в перший клас у варшаву. Це блід так несправедливо", - написала українка.

З думкою дівчата погодилися, наголосивши, що вкрай несправедливо випускати за кордон лише "обраних".

"Буквально дві хвилини тому читала його пост, він мене розлютив. Дуже несправедливо", - погодилися з дівчиною в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше портал Знай повідомляв, Володимир Дантес згадав про дітей на окупованих територіях, для яких піти до школи – мрія: "Дуже скоро".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва згадала, як минуле її літо, але там не було Михайла Кацуріна: "А де?"

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва в тоненькому купальнику розповіла про свій смуток: "Як і не було".