Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв поділився радісним прогнозом у Криму. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Гордєєв поділився гарним передбаченням щодо тимчасово окупованого Криму. Він заявив, що процес уже розпочався, але може тривати певний час. Це відчувають і росіяни, які незаконно облаштувалися на півострові, тож почала тікати після "бавовни".

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

"Від бавовни порозбігалися всі криси з кораблю, і це тільки початок! Повернення Криму вже почалось, остаточна дата зрозуміла", - зазначив екстрасенс.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Макс Гордєєв зазначив, що ЗСУ розпочали ризиковану спецоперацію щодо повернення Криму і вона увінчається успіхом. Водночас він запевнив, що росіяни, зокрема еліта, продовжать тікати назад до Росії і Крим знову стане Україною. За його словами, процес повернення півострова може тривати від двох місяців до двох років.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Макс Гордєєв із "Битви Екстрасенсів" зізнався, чому не залишив Україну, як інші "патріоти": "Закордоном красиво, але..."

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".