Для українських автомобілістів заправити повний бак задоволення не з дешевих. За час війни ціни на бензин різко злетіли та сильно б'ють по гаманцях українців. Але на АЗС спостерігається зниження вартості популярного палива. Про це свідчать дані цінового моніторингу ринку Консалтингової групи А-95.

За місяць українські АЗС знизили середні ціни на автомобільний газ на 2,89 гривні, або на 10%. Цей вид палива в середньому пропонується за ціною 26,09 гривні за літр. Місяць тому на цінниках було 28,97 гривні за літр.

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

Так, мережі АЗС ОККО та WOG знизили ціни на скраплений газ на 2,28 та 2,38 гривні за літр та пропонується за ціною 26,92 та 26,86 гривні за літр відповідно. Станції групи "Приват" продають автогаз на 3,43-4 гривні дешевше – по 25,08-25,18 гривні за один літр.

Ціни на автогаз. Фото: скрін minfin
Ціни на автогаз. Фото: скрін minfin

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У популярних мережах "БРСМ-Нафта", Shell, Chipo, "Нафта", BVS, "Овіс" та інших автогаз подешевшав на 1,34-6 гривень за літр. У той же час, найменше зниження вартості автогазу зафіксовано на АЗС VostokGaz - всього на 1,34 гривні (до 26,85 гривні за літр).

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що у фінансовому комітеті ВР розповіли, що буде з цінами на бензин після повернення акцизу.

Також наш портал інформував, пенсіонерам уріжуть пенсії, а на деяких подадуть до суду: українцям нагадали про один важливий нюанс.

Крім того, інформаційний портал Знай писав, продавці встановили нові ціни на помідори, перець, огірки, капусту та інші овочі: чи витримають гаманці українців.