Даша Астаф'єва - відома українська виконавиця та модель, що набула популярності за допомогою журналу Playboy та складу групи NikitA.

Вона продовжує демонструвати активну громадянську позицію з початку повномасштабної війни, 24 лютого 2022 року, проти рашистів. Даша до останнього моменту займалася волонтерською діяльністю, зокрема допомагала на кухні, про що багатьом відомо.

Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/
Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/

Наразі вона дозволила собі фотосесію, але без штанів. На ній лише толстовка та білі трусики, які під нею ховаються. Їх вона демонструє в наступному кадрі, піднімаючи край одягу.

"Гордість бути українкою. Наш новий кампейн з Дашею Астаф'євою саме про це – присвячені неймовірним жінкам з великим серцем, які продовжують рухатися вперед, не звертаючи уваги на складності", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

"Не зрозумію на костюм дивитися на чи Дашу, Даша справжня, дуже красива", "Нарешті фото жінки з реальною фігурою", "На Дашу, як і на Мерилін Монро, хоча мішок з-під картоплі одягни, вона буде чарівна", "Яка ж вона розкішна", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва про нові традиції українців та крутих безпілотників для наших ЗСУ: "Важлива штука"

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Астаф'єва в прямому ефірі поклала на лопатки Олю Полякову: "Ах ти ж, коза"

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва показала чоловіка, який задонатив для ЗСУ $60 млн: "Герой невидимого фронту..."