В Україні триває повномасштабна війна проти рашистів, яку розпочали ще півроку тому, 24 лютого 2022 року.

З Київської області та міста загалом бойові дії пішли ще під кінець квітня. Столиця тепер більш-менш "живе", хоча завжди зберігається загроза ракетного удару. Через спокійну обстановку може працювати бізнес, а також продовжуватися облаштування міста. До цієї категорії належить і підтримка якісного дорожнього покриття.

Київ, вулиця, авто. Фото: Знай.ua
Київ, вулиця, авто. Фото: Знай.ua

А зараз у мережі набирає популярності звернення киянина в контакт-центр із кумедним питанням – де глибша яма – на вулиці Авіаконструктора Антонова, 39 абона Іскрівській, 4, Солом'янського району. У "Київавтодорі" із креативом підійшли до відповіді.

"Про питання, де глибша яма на тротуарі... повідомляємо, що глибша яма по вулиці Антонова, 39", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відповідь "Київавтодору", фото: Facebook
Відповідь "Київавтодору", фото: Facebook

"Так це вже давно служба психологічної підтримки. Проблеми не вирішують, але вислухають", "Ми в Оболонському районі практично кожною ямою подали звернення", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, чи виплачуватимуть пенсії українцям, які виїхали за кордон: у ПФУ зробили попередження

Як повідомляв "Знай.uа", захмарні ціни на малину: чому подорожчала популярна ягода і які цінники встановили продавці наприкінці літа

Знай.ua писав, 5 продуктів, за якими " ганяються" українці - чого через війну не вистачає на полицях магазинів