Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 250 тисяч людей.

Як відомо, Соломія Вітвіцька з командою волонтерів регулярно відвідує хворих діток у лікарні "Охматдит", влаштовує для них різні сюрпризи та намагається всіляко підтримати. І ця п'ятниця не стала винятком.

Соломія Вітвіцька з артистами, фото з Instagram
Соломія Вітвіцька з артистами, фото з Instagram

Знаменитість розповіла історію 7-місячного Дані, якому успішно пересадили печінку. Малюк теж не залишився поза увагою та іноді слухає концерти артистів у коридорі на руках у мами, артистка теж встигла його потримати. Ведуча вірить, що у хлопчика все буде гаразд.

"Вірю, що незабаром Даня нам усім підспівуватиме і підтанцьовуватиме! Одужуй, парубче!" - написала вона.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Вітвіцька висловила подяку зіркам, включаючи Машуковського та NAYAVU, та спортсменам, які разом із нею прийшли до діток та порадували їх.

"Тримаємось всі разом і даруємо щастя одне одному!А цьоо тижня новий концерт 😉", - заінтригувала Соломія.

Раніше ми писали про те, що чарівна Соломія Вітвицька з "1+1" з гарним лавандовим букетом нагадала, що все ще потрібно робити: "Те, що найбільше чекають"

Як повідомляв Знай.ua, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька показала, які красиві волонтери допомагають ЗСУ у війні з окупантами: "Як у мирні часи"

Також портал Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька з "1+1" перетворилася на модель і гордо пронесла на грудях Шевченка: "Око не відвести"