Деякі українці мають змогу отримати підтримку у розмірі 18 тисяч гривень. Цю ініціативу запустило товариство Vidnova Fellowship, яке пояснює, хто може розраховувати на виплати.

Поки в Україні триває повномасштабна війна, українців намагаються всіляко підтримувати як державу, так і різноманітні організації. Так, спільнота Vidnova Fellowship стала однією з них. Фінансова підтримка від спільноти пропонується українцям, які були змушені виїхати за кордон втікаючи від війни та повертаються до України, щоб працювати у рідній країні.

Гроші. Фото: скріншот youtube
Гроші. Фото: скріншот youtube

Втім, є невеликі обмеження. На 18 тисяч гривень можуть розраховувати не всі, хто повертається на Батьківщину, а лише окремі фахівці, які працюють у таких областях:

  • культурний менеджмент;
  • мистецтво;
  • неформальна освіта;
  • соціальне підприємництво та інновації;
  • захист прав людини;
  • медіа;
  • екологія та охорона навколишнього середовища.

Українські біженці, скріншот: Youtube
Українські біженці, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зазначається, що ініціатива діятиме починаючи з жовтня цього року до січня 2023 року. Для того, щоб взяти участь у програмі, достатньо заповнити онлайн-форму на сайті спільноти. Відомо, що час обмежений і потрібно встигнути до 10 вересня 2022 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Верховна Рада "заморозила" на тарифи три види комунальних послуг, як довго діятиме мораторій.

Також наш портал інформував, що пенсіонери не зможуть працевлаштуватися без цього кроку: обов'язково і в обмежені терміни.

Крім того, ми писали, як українським пенсіонерам отримати збільшені виплати: у ПФУ повідомили про ще одну можливість.