Українська співачка, екссолістка поп-дуету "Алібі" та телеведуча Анна Завальська зараз активно допомагає рідній країні у війні з російськими окупантами, виступаючи на благодійних концертах, але й не забуває радувати шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram.

Анна Завальська разом із рідною сестрою з гурту "Алібі" Ангеліною похвалилася успіхами благодійного концерту, що відбувся на острові Кіпрі.

Скріншот із Instagram, Анна Завальська
Скріншот із Instagram, Анна Завальська

Артисток супроводжувала українська делегація, а допомагали у всьому грамотні організатори. Дівчата від душі їм подякували за те, що дали можливість розповісти про трагічні події в Україні, за повагу та підтримку.

"Дякуємо надзвичайній публіці - вчора зал був цілком заповнений глядачами і це була рекордна кількість гостей", - додала Завальська.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Анна зазначила, що їхня концертна програма Ukraine: a Musical Code потихеньку підкорює Європу і з часом тільки набирає висоту, що не може не тішити.

"Слава Україні. Разом до перемоги!" - заявила співачка.

Раніше ми писали про те, що сестрам Завальським з гурту "Алібі" довелося тікати від війни в Україні з дітьми на руках: "Розуміємо, що всі відчувають"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Завальська з "Алібі" нагадала про зруйновані окупантами долі маленьких українців: "Убивають нас морально та фізично"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва розкрила свої емоції, біль та надію: "То буде розрив"