Українська співачка Оля Полякова захопила красою, позуючи на природі у напівпрозорому ліфі. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова має не тільки неймовірно сильний і дзвінкий голос, а й модельну зовнішність, яку не соромиться демонструвати публіці. Після початку війни зірка не радувала шанувальників пікантними кадрами, але цього разу наважилася нагадати про свою красу.

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Так, Оля Полякова постала перед фанатами у напівпрозорому купальнику, позуючи на природі. На зірці немає макіяжу, проте це не зробило образ менш яскравим. Співачка розповіла, що це фото зробила її донька Аліса, і воно їй настільки сподобалася, що наважилася показати фанатам.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

"Я, очима своєї молодшої доньки, а далі краєвиди її очима! Правду кажуть, що Краса — в очах того, хто дивиться! Вона дуже любить Україну і дуже сумує, коли не тут… а ще каже мені, що я гарна, коли не нафарбована)) я їй вірю", - написала Оля Полякова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова спалила свій кокошник, розпрощавшись із минулим, і прокляла окупантів: "Йому не місце тут, в Україні".

Також наш портал інформував, Наталія Могилевська показала, що відбувалося за лаштунками премії "Національна Легенда України": "Як завжди хвилююся".

Крім того, наш портал інформував, переможниця "Холостяка" Даша Ульянова в коротенькій яскравій сукні зізналася, що має "конкурентку" в інстаграм: "От хто справжня зірка".