Українська актриса та гумористка, зірка "Ліги сміху" та "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна показала, як у напівголому вигляді ніжиться в ліжку. Відповідний знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна приділяє багато уваги своїй сторінці в соцмережах і регулярно радує шанувальників новим контентом. Гумористка ділиться як знімками з особистого життя, так і показує, як проходять її робочі будні, в які замість гумору вона займається переважно волонтерством.

Катя Нікітіна, фото: Instagram
Катя Нікітіна, фото: Instagram

Так, цього разу Катя Нікітіна захопила домашнім фото, на якому позує ніжно в напівголому вигляді в ліжку. Знімок зроблений у чорно-білих тонах, мабуть, таким чином гумористка хотіла передати смуток та біль, який мучить його, як і всіх українців. Про це свідчить і песимістичний підпис до опублікованого кадру.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Біль, який усередині кожного Українця, не підвладний жодним психологам…", - підписала фото Катя Нікітіна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії і як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка" Анна Богдан після повернення в Україну зізналася, що вперше зраділа тому, що раніше всіх дратувало.

Крім того, наш портал інформував, переможниця "Холостяка" Даша Ульянова в коротенькій яскравій сукні зізналася, що має "конкурентку" в інстаграм: "От хто справжня зірка".