Відомий український виконавець Макс Барських похвалився досягненням, яким пишався б кожен артист. Чого йому вдалося досягти, артист розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Барських розповів, що його пісня "Буде весна" увійшла до топ-5 треків, які найчастіше звучали на українському радіо за останні шість місяців. Він зазначив, що в нинішніх умовах не час ганятися за можливістю потрапити до хіт-параду, але все ж таки для нього особисто це стало приємним досягненням і дало зрозуміти, що його творчість цінують.

Макс Барських. Фото: скриншот Instagram
Макс Барських. Фото: скриншот Instagram

"За версією медіа порталу TopHit, пісня "Буде весна" потрапила до топ-5 найротованіших треків в українському радіо ефірі за останні півроку. І хоча зараз не час для хіт парадів, суто для мене це показник, яка музика вам важлива і надихає на життя в цей складний час. Щиро вдячний за підтримку!" - поділився артист.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шанувальники, у свою чергу, зазначили, що їх це не дивує, адже пісня запала в душу багатьом.

"Дуже гарна пісня. І щоразу сльози, коли її чую", "Я б здивувалася, якби вона не потрапила до п'ятірки. Ця неймовірна пісня вже стала народною. І вона справді надихає на життя", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Макс Барських розповів, як перевернулося життя за останні півроку: "Доба довжиною у вічність".

Також наш портал інформував, Олег Скрипка після ранкових обстрілів збентежив у харківському метро глядачів: "Живемо у дивному світі, правда".

Крім того, ми писали, Вадим Олійник вирвався на відпочинок і похвалився дивовижними пейзажами: "Вперше бачу море".