Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв уперше вирішив розповісти, чому він не їде з Києва чи навіть не шукає шляхів, як втекти з України під час війни, як це зробили багато чоловіків.

Макс Гордєєв, фото з Instagram
Макс Гордєєв, фото з Instagram

Екстрасенс зізнався, що у Києві він почувається в абсолютній безпеці, незважаючи на атаки та погрози російських окупантів.

"В Києві знаходиться моя душа… Вона прописана на Софіївській площі, гуляє Андріївським узвозом і медитує у Голосіївському парку", - додав Макс.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Гордєєв любив столицю ще до війни та хвилі патріотизму, яка обрушилася на його земляків. Йому шкода, що тільки з початком цієї катастрофи багато хто різко запалився любов'ю до українських міст.

"Там закордоном красиво (здебільше просто по-іншому), але тут наш дім. Тут ми квітнемо кожного дня, і це відчуття я не виміняю ні на одне інше місто!" - заявив Гордєєв.

Раніше ми писали про те, що екстрасенс Макс Гордєєв посміявся з паніки росіян після "бавовни" в Криму: "Валіза, вокзал, раша"

Як повідомляв Знай.ua, екстрасенс Макс Гордєєв попередив одеситів про "спекотний" серпень, окупанти будуть безжальні: "З води і повітря..."

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Макс Гордєєв показав, як карма наздоганяє росіян: "Яка краса"