Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще нещодавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі та розвитку акаунту в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона людей. Артистка часто ділиться із відданою аудиторією новинами з особистого та творчого життя.

Слава Камінська ледве встигла приземлитися в Україні, як тут же помчала приводити себе до ладу. Артистка скаржилася на те, що злегка погладшала після декількох місяців життя в Нідерландах і вже встигла відвідати свого косметолога, щоб прибрати друге підборіддя, а тепер вирішила освіжити колір волосся в салоні.

Скріншот із Instagram, Слава Камінська
Скріншот із Instagram, Слава Камінська

Співачка зробила декілька чарівних знімків у кріслі свого майстра, одягнувши до нього на зустріч довгу сукню блакитного кольору в милий горошок.

"Красива жінка незаміжня... 🤣", - жартівливо натякнула Слава Камінська.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Варто зазначити, що зірка розійшлася зі своїм чоловіком, пластичним хірургом Едгаром ще в 2019 році. У них є дві спільні дитини - Леонард і Лаура. За словами Слави, чоловік уже знайшов нову кохану, а ось сама співачка не розкриває подробиць про своє особисте життя.

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська погодилася прийти "на фільм" до молодого красеня і опинилася в ліжку

Як повідомляв Знай.ua, Слава Камінська показала, як наїла зайву частину тіла та одразу звернулася за допомогою

Також портал Знай.ua писав, що Слава Камінська згадала бурхливу молодість та показала, як виглядала до пластики: "Здалося, що Джолі"