Колишня співака Віталія Козловського, журналістка Раміна Есхакзай поділилася з шанувальниками інтерв'ю, записаного з однією з найвідоміших скандалісток України.

На цей раз на Youtube-каналі вона поговорила з мовознавцем, Іриною Фаріон. Ця жінка відома своїми різкими висловлюваннями на адресу різних людей. У 2012 році через неї було звільнено водія маршрутки у Львові, коли відмовився вимкнути російськомовне радіо. Перед останніми виборами Президента назвала людей, які хотіли голосувати за Зеленського "дебілами", а самого главу держави до вступу на посаду "бидляком".

Раміна Есхакзай, скріншот: Youtube
Раміна Есхакзай, скріншот: Youtube

Раміна повідомляє, що також до інтерв'ю сприймала Ірину Фаріон скандальною особистістю. Але за класикою їй потрібно познайомитися з людиною, щоби скласти думку про неї. І все змінилося.

"Що всередині випуску: хто такі націоналісти, про Леоніда Кравчука, В'ячеслава Чорноволя та ядерний потенціал України, порівняння творчості Шевченка та Гоголя, про зраду Олександру Довженка", - пише Раміна.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ірина Фаріон. Фото: YouTube
Ірина Фаріон. Фото: YouTube

"Боже.. Фаріон? Серйозно?", "Ой ні, Фаріон відразу мінус", "Хто дозволяє собі таку агресивну, зверхню риторику по відношенню до свого народу, не може бути взірцем", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна присоромила полохливих росіян, що біжать з Криму, як з корабля, що тоне: "Ну що, щури?"

Як повідомляв "Знай.uа", Ірина Фаріон звинуватила українських біженців у загрозі для Польщі: "Путін і її прийде визволяти"

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна висміяла пропагандистку, що брала інтерв'ю у полонених з "Азовсталі": "Як їй соромно"