Які волонтери допомагають розносити мешканцям району, що опинилися в скрутному становищі.

Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

«Жінки-волонтери святкують по-своєму! Сьогодні нарешті запустили процес по виробництву напівфабрикатів, які волонтери допомагають розносити по мешканцях району, що опинилися в скрутному становищі. Добрі люди провели інструктаж і навчили наших дівчат працювати з обладнанням», - заявив Іван Лісовий.

Також він подякував власникам точки роздрібної торгівлі «Мука», які надали свої потужності та устаткування для спільної справи.

«Тепер маємо потребу в м‘ясі, картоплі, капусті в будь-яких кількостях!! Все це очікуємо за адресою вул. Солом‘янська, 24. Також можете допомогти нам фінансово. І пам’ятайте – ми переможемо! Слава Україні!», - додав він.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що на базі Солом’янського ринку у Києві організували приготування їжі для військових, правоохоронців та мешканців.