Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

Іван Лісовий подякував компанії Pizza’Day за те, що люб’язно дозволили користуватися їхнім обладнанням для приготування випічки та іншої їжі для воїнів, ТерОборони, поліції та мешканців.

За його словами, нині є потреба у муці, дріжджах та яйцях.

«Також завдяки нашим друзям тепер маємо два мікроавтобуси, які вже курсують містом, розвозячи гарячі обіди та сухпайки! (За гарячі обіди велика подяка ресторанам, які безкоштовно їх надають). Волонтери, які допомагають все організовувати – ви нереальні! З таким настроєм та віддачею нас точно не перемогти», - написав Іван Лісовий.

Він додав, що кожен з українців, де б не знаходився, може допомогти продовжувати готувати їжу для українських захисників.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Тому залишаю номер своєї карти, Лісовий Іван Сергійович. Телефон 24/7: 0632794105. PS. За всі витрачені кошти відзвітуємо, збираємо на дещо особливе для наших захисників», - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що директор Соломʼянського ринку Іван Лісовий розповів про свою допомогу.