Стало відомо про те, що мер Києва Віталій Кличко терміново звернувся до киян. Попросив зберігати спокій, а також залишатися вдома.

Мер столиці Віталій Кличко записав відеозвернення до киян, і опублікував його на своїх офіційних акаунтах у соціальних мережах мережа.

За словами чоловіка найголовніше на даний момент-зберігати спокій.

"Україна атакована агресором. Гуркіт снарядів чути і в Києві. Найстрашніший ворог зараз-паніка. Не втрачаємо витримку", - пише Кличко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всі, хто не задіяти в роботі інфраструктури та життєзабезпечення міста зобов'язані залишитися вдома. При цьому, не забудьте підготувати "тривожний чемодан", документи, а також мінімум речей. Все для того, щоб у разі небезпеки оперативно дістатися до укриття і сховища.

При цьому, міська влада, а також весь уряд залишається в столиці.

"Ми продовжуємо забезпечувати роботу міста. Тримаємося! Ми повинні встояти!",- написав мер.

Нагадаємо, що в четвер, 24 лютого близько 4 ранку російська армія вторглася на територію України і почала обстрілювати відразу кілька мирних міст.

"Сьогодні вранці президент Путін оголосив про введення спеціальної військової операції на Донбасі. Росія здійснила удари по нашій військовій інфраструктурі і по наших прикордонниках, прикордонних загонах. У багатьох містах України були чутні вибухи. Ми вводимо воєнний стан на всій території нашої держави... Сьогодні від кожного з вас потрібен спокій. Ми готові до всього", - заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що Віталій Кличко звернувся до українців після скандального рішення Путіна щодо "ЛДНР"

Раніше повідомлялося, що сплять один на одному натовпом і харчуються у місцевих: в яких умовах Путін тримає солдатів на кордоні з Україною.

Також, Володимир Зеленський екстрено звернувся до українців через визнання РФ незалежності "Л/ДНР"