У Печерському районі української столиці правоохоронці змогли затримати цілу групу осіб, яка промишляла підпалюванням чужих автомобілів. Великого резонансу додало справі те, що серед даних "хуліганів" є неповнолітні.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Національної поліції Києва.

У Києві підпалили елітне авто, фото: Нацполіція
У Києві підпалили елітне авто, фото: Нацполіція

Повідомляється, що до поліції міста Києва надійшло повідомлення про те, що на вулиці Велика Васильківська горить автомобіль. На місце інциденту виїхала бригада ДСНС та слідчо-оперативна група районного управління поліції. Рятувальники загасили полум'я, а правоохоронці провели огляд місця злочину.

У Києві підпалили елітне авто, фото: Нацполіція
У Києві підпалили елітне авто, фото: Нацполіція

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Оперативники вилучили записи з камер відеоспостереження, після вивчення яких було встановлено, що єдиною ймовірною причиною пожежі був підпал автомобіля. Також з'ясовано, що до скоєння злочину причетні троє осіб, які розподілили між собою ролі. Камери зафіксували, як двоє з них облили машину легкозаймистою речовиною і підпалили, а після зникли з місця події разом з третім спільником, який стежив, щоб їх дії ніхто не помітив. В результаті загоряння пошкоджено салон і моторний відсік автомобіля", — розповів начальник кримінальної поліції Печерського управління поліції Максим письмовий.

Правоохоронці розшукали зловмисників у Черкасах. Вони виявилися жителями Кривого Рогу. Один з них — 2000 року народження, двоє-2004 і 2005. Їх затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України – Умисне знищення або пошкодження майна.

За погодженням з Печерською окружною прокуратурою затриманим повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину. Слідчі подали клопотання до суду про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді утримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Раніше повідомляли, офіціантка бару облила клієнта абсентом і підпалила: отримав серйозні травми.

Як повідомляв Знай.uа, у салоні української маршрутки виросли гриби: "За 8 гривень покатався і...".

Знай.uа писав, в Україні збираються ввести обов'язковий техогляд для автомобілів: терміни і в яких випадках треба його пройти.