Просто з центру української столиці прийшли дуже сумні новини, до яких наші читачі, та й багато інших українців, вже просто-напросто звикли. Справа в тому, що пасажири однієї з маршруток не витримали і вирішили показати жалюгідний стан салону. По тих кадрах, які потрапили в мережу, можна чітко зрозуміти, що їздити в такому транспорті небезпечно для здоров'я.

Найдивовижніше те, що всі вже звикли до того, що в українських містах курсують старі, скрипучі, смердючі і дорогі муніципальні (і навіть приватні) маршрутки з дуже злими водіями. Однак далеко не всі хочуть їздити ось в таких дірявих коритах.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Типовий Київ".

Маршрутка 507, скріншот: YouTube
Маршрутка 507, скріншот: YouTube

"На столичному маршруті №507 курсує автобус, в якому протікає дах. У салоні повно води, замість пасажирів на сидіннях-калюжі.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Маршрутка 507, скріншот: YouTube
Маршрутка 507, скріншот: YouTube

На відображених кадрах можна побачити, що через дах, і через вікна на підлогу ллє як з відра дощ. Ось такий зимовий "сюрприз" чекає тих, хто збирається їхати у своїх справах. Відомо, що мікроавтобуси на даному маршруті їздять від "Південного" (Центрального) вокзалу до Музею народної архітектури.

Так що тепер жителям і гостям української столиці потрібно бути уважнішими. Звичайно, від пасажирів мало що залежить - це робота перевізника - утримувати транспорт відповідно до стандартів. На жаль, цього поки вони забезпечити не можуть.

Раніше повідомляли, у Миколаєві водій автобуса жорстко побив пасажира без квитка: волочив по підлозі, як ганчірку і жбурнув у бруд.

Як повідомляв Знай.uа, у наземному транспорті Києва введуть розрахунки банківськими картками: коли чекати на нововведення.

Знай.uа писав, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми - втома, прискорений пульс і температура.