Для багатьох жителів української столиці, а також для гостей міста, з'явилися важливі новини. Справа в тому, що на вулиці Ентузіастів, яка знаходиться на Русанівці, з 4 до 30 грудня обмежили проїзд транспорту. Водіям необхідно знати-тут буде проходити капітальний ремонт полотна.

Про це стало відомо завдяки повідомленню представників Київавтодору.

Рух у Києві, фото: Telegram
Рух у Києві, фото: Telegram

На першому етапі будуть ремонтуватися Ділянка від бульв. і. Шамо до Русанівської набережної (північна частина вулиці). В процесі роботи рух буде частково обмежено. На час ремонту на цій ділянці влаштують односторонній рух (у напрямку ст. м. "Лівобережна").

Схема руху, скріншот: Informator
Схема руху, скріншот: Informator

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто також нагадати той факт, що в Києві регулярно ремонтують шляхопроводи, естакади та вулиці в різних районах. Щоб не потрапити в пробку, тягучку і бути в курсі всіх ремонтів і обмежень, журналісти зібрали їх в список, який постійно оновлюємо в міру нових дат:

- на півроку до 16 травня перекрили частину дороги та тротуару по Антоновича.

- до середини грудня обмежили проїзд по Південному мосту.

- до 1 грудня на Гостомельському шосе та на його перехресті з вулицею міською частково обмежили рух транспорту.

А ось аж до далекого 2024 року в Києві ремонтуватимуть всю площу Перемоги.

Раніше повідомляли, як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022.

Як повідомляв Знай.uа, "Посипатимемо дороги снігом": київський мер Віталій Кличко новим перлом змусив українців плакати... поки тільки від сміху.

Знай.uа писав, у наземному транспорті Києва введуть розрахунки банківськими картками: коли чекати нововведення.