У Києві вже багато років ремонтує автівки Дмитро Зима, автомайстер з вадами зору. Лише на дотик і слух він з математичною точністю визначає несправності в автомобілі і може розібрати його до гвинтика. Знімальна група «Джедаі» на каналі 2+2 не лише познайомилася з майстром, а й скористалася його послугами.

Відео можна переглянути за посиланням.

Дмитро Зима, фото: скріншот з відео
Дмитро Зима, фото: скріншот з відео

Ще в дитинстві Дмитро втратив зір через небезпечну забавку. Спочатку зір зник повністю, потім був ряд операцій, завдяки яким хлопець зміг частково бачити, але в 17 років зір знову пропав. Незважаючи на труднощі, Дмитро не занепав духом і вирішив втілювати свою мрію.

«У нас з’явився власний автомобіль, а мені було цікаво розбиратися, що в ньому і до чого. Я записався на СТО і домовився з майстром, що платитиму за роботу, але вчитися і робити буду все сам під його керівництвом», — розповідає Дмитро Зима.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Дмитро Зима, фото: скріншот з відео
Дмитро Зима, фото: скріншот з відео

Колеги Дмитра дивуються і захоплюються його майстерністю, а деякі клієнти навіть не здогадуються, що автомеханік нічого не бачить.

Журналісти «Джедаі» також вирішили скористатися послугами Дмитра і привезли до майстерні автомобіль знімальної групи. Майже відразу майстер вказав деталь, яку необхідно замінити, і вже за 30 хвилин навпомацки, але чітко і професійно зробив це.

Дмитро Зима, фото: скріншот з відео
Дмитро Зима, фото: скріншот з відео

Попереду в Дмитра багато планів. Чоловік хоче відкрити свій YouTube-канал і власну автомайстерню, однак найбільша мрія — автівка, якою він зможе керувати власноруч.

Нагадаємо, автомеханік з Тернопільщини показав Маску, що таке справжній "звір": пекельна міць і забійний капот

Раніше повідомляли, конфіскація "євроблях" і кримінальна справа на власників: українці можуть залишитися без авто і "свободи".

Також, український пенсіонер зліпив байк зі стільця і вогнегасника: справжній король дороги