Колишній автомеханік власноруч створив мотоцикл, який розганяється до 50 км/год. Подробиці у сюжеті програми «Джедаі» на каналі 2+2.

Переглянути відео можна за посиланням.

Пенсіонер Олександр Баканов вже два роки їздить на саморобному байку. Спочатку це був велосипед, ідея додати йому механічної сили виникла у Олександра, коли друзі віддали старий компресор з мотором. За два роки ровер докорінно змінився.

Фото: Джедаї
Фото: Джедаї

Фото: Джедаї
Фото: Джедаї

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чоловік зізнається, пенсії на нові деталі не вистачало, тому байк він збирав з підручних матеріалів. Так, фари Олександр взяв від «Жигулів», офісний стілець прилаштував замість сидіння, а каркас зварив із залізяк, знайдених у гаражі. У якості бензобака – вогнегасник.

Фото: Джедаї
Фото: Джедаї

Фото: Джедаї
Фото: Джедаї

До поїздки пенсіонер готується 15 хвилин. Олександр щодня ганяє у крамницю та по дрова. Саморобний ровер розганяється до 50 км/год, чудово об’їжджає затори й вписується у повороти.

Фото: Джедаї
Фото: Джедаї

Проте зупинятися на цьому майстер не збирається. Найближчим часом він планує додати дах, аби було комфортніше їздити у дощову погоду.

Нагадаємо, що український майстер вирушив до Книги рекордів на в'язаному велосипеді

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині можуть закрити музей героїв АТО

Також, "Знай.uа" писав, що Дніпровський умілець перетворив "Запорожець" на будинок на колесах