Просто з української столиці прийшли доволі "небезпечні" новини. Справа в тому, що в четвер, 4 листопада, невідомі здійнялися на найвищу точку Північного моста. Киянам, які проїжджали повз на авто, вдалося зняти на камеру смартфона те, що відбувалося безпосередньо на самій вежі моста.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Київ зараз", в якій також окрім самого повідомлення було ще й відео.

Північний міст, скріншот: Telegram
Північний міст, скріншот: Telegram

"Невідомі здійнялися на опору Північного мосту.", - коротко підписали нову публікацію автори.

Наші читачі можуть побачити, що відбувається на верхівці головної опори моста. Вдалині можна розглянути один силует в синій куртці, який досить плавно пересувався прямо під прапором України.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Цікаво, що сам оператор чітко не прокоментував ситуацію - можна почути тільки короткий сміх на задньому фоні і парочку слів: "Просто над нами".

Ось такий вийшов "насичений" ранок четверга, 4 листопада, у тих киян, які їхали на правий берег столиці по своїх звичайних справах. На жаль, поки невідомо, що ж це за перфоманс.

Можна припустити, що незабаром на якомусь YouTube-каналі у руферів з'явиться нове відео про підкорення великого столичного мосту, який з'єднує два береги української столиці.

Раніше повідомляли, великий сніг у Харкові продовжується: сноубордисти показали свої найкращі трюки, майже як профі з Red Bull.

Як повідомляв Знай.uа, "Гірко" в аквалангах: пара екстремалів зіграла весілля у воді, натягнувши на гостей ласти.

Знай.uа писав, у Харкові охоронці "покарали" дітей, які грали на майданчику: змусили присідати 100 разів.