У столиці правоохоронці спіймай молоду компанію, яка вирішила порозважатися просто на верхівці Північного мосту. Наразі горе-екстремалів поліцейські вже спустили до низу.

Про це повідомляє поліція комунікації Київської області.

Як відзначається, групу людей, які стояли на верхівці Північного моста, помітили місцеві мешканці та відразу повідомили до поліції, адже вважали, що, можливо, вони хочуть вчинити самогубство.

Фото з місця події

Коли ж на місце приїхали поліцейські, то група людей дійсно стояла на верхівці мосту. Правоохоронці відразу ж викликали рятувальників, однак даремно. Бо коли молодики почули звуки сирени то самі спустилися вниз.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Відтак, з'ясувалося, що це були шестеро молодиків та двоє дівчат. За їх словами, вони натрапили на відкритий люк і вирішили забратися на міст по внутрішніх сходах.

фото з місця події

Раніше Знай.uа, писав, що Кличко пообіцяв киянам відкрити багатостраждальний Шулявський міст.

На сайті Знай.uа писали, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Крім того, Знай.uа писав про те, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.