Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська розповіла шанувальникам про свої найулюбленіші продукти.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона регулярно радує шанувальників новими кадрами, а також, що найголовніше - корисними порадами. За її життям щодня спостерігає понад 590 тисяч користувачів, які на неї підписані.

Спортсменка зазначає, що вона вибирає правильні продукти вже на автоматі, так як дуже багато вивчала це питання. Вона знає, що можна їсти, і за які продукти організм їй скаже спасибі.

"Для мене вибір правильних продуктів харчування вже відбувається несвідомо. Адже я можу нескінченно говорити про продукти, їх корисні властивості" - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У своєму ТОПі продуктів вона назвала ті, які необхідно їсти кожній людині. Наприклад, грейпфрут, який врятує вас від втоми і депресивного стану. Всього половинка фрукта сприятливо вплине на всі важливі процеси травлення.

Марина Боржемська, скріншот: Instagram
Марина Боржемська, скріншот: Instagram

При цьому, якщо у вас виразка, від вживання продукти варто все ж відмовитися.

Далі йдуть брокколі - однi з найкорисніших овочей, так як здатнi поліпшити роботу серця, і запобігають розвитку атеросклерозу. Відмінно підійде тим, у кого слабкі імунітет.

Дика спаржа. Марина зізнається, що любить страви, в яких присутній даний продукт, адже там величезна кількість поживних речовин. Спаржа здатна очистити кров, позитивно впливає на судини.

Марина Боржемська, фото з Instagram
Марина Боржемська, фото з Instagram

"Кіноа-одна з моїх улюблених круп і одна з багатьох круп, яка є найкращим джерелом рослинного білка. Крім того, це джерело повільних вуглеводів, які повільно засвоюються" - пише дівчина.

І наостанок вона залишила жирну рибу, по Тіму кіжуча, палтуса, а також семки. Вона є відмінним джерелом омега-3, який знижує жировий обмін, і прибирає підвищений холестерин.

Скрін, Instagram Марина Боржемська
Скрін, Instagram Марина Боржемська

Нагадавши, Марина Боржемська пояснила, що не варто брати в рот: робимо це щодня. Марина Боржемська розповіла про Суперфуди

Як повідомляв портал Знай.ua, Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет