Стало відомо про те, що в Києві почав роботу найбільший Урбан-парк України. Розташовується він на території ВДНГ. Що обов'язково потрібно там відвідати.

Даний проект був реалізований в рамках програм президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" і "Здорова Україна". Розробкою концепції урбан-парку займалися урбан-бюро Big City Lab, із залученням професіоналів вуличних культур: платформи Street Culture і архітектурних команд Mind Work Ramps, Urban Reform і Unique Build.

Вхід на територію парку безкоштовний 24 на 7, і хоч урочисте відкриття довелося перенести через погану погоду, відвідати його можуть всі бажаючі починаючи з 26 серпня.

Там для українців доступна величезна кількість локацій.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наприклад, бетонний скейт-парк, площа якого приблизно 3 тисячі квадратних метрів. Він призначений для екстремальних вуличних культур. При його створенні використовували монолітні бетонні фігури, різної складності.

Знайти свій майданчик зможуть знайти як професіонали, так і для новачків.

Стріт-футбольний спот. Там є чотири корти 3х3, а також панна-корти (1х1). Виготовлені вони з заліза, а також оснащені гумовим покриттям і трибунами. У майбутньому тут проведуть ряд чемпіонатів, а в 2022 році Лігу вуличного футболу України.

Стрітбольний спот. Тут є два корти 3х3 і один 5х5. На них гумове покриття, а також стійки і трибуни.

Стріт-денс & івент-спот площею 500 м2. Ето ще одна локація, на якій є професійне гумове покриття і трибуни. Частина парку призначена для вуличних танців, хіп-хопу, денс-холом, Хаусом і так далі. Тренування проводяться на відкритому повітрі.

Спот стріт-воркаута. Тут є різні залізні снаряди для занять стріт-воркаутом. У майбутньому тут буде фанова стріт-воркаут активність, тренування, майстер-класи і так далі.

Паркур-спот. Локація включає в себе різні паркурні фігури з залізного каркаса і фанери, а також оснащена трибунами.

Цей рік став знаковим для екстремальних культур, адже, навіть скейтбординг був представлений вперше на Олімпійських Іграх в Токіо, а в 2024 буде навіть BMX, брейкданс і вуличний баскетбол.

Нагадаємо, літо живе на ВДНГ: де в Києві провести незабутні вихідні

Також, фєвраль на ВДНГ у Києві: як розважитися в останній місяць зими, - поспішайте на вареники і поцілунки

Раніше повідомляли, де влітку відпочити в Києві: топ-5 кращих розваг для сім'ї на ВДНГ