Виконавчий директор Спілки споживачів України Максим Несміянов перевірив пожежну безпеку на одній із АЗС Києва.

Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук.

Так цього разу під перевірку потрапила заправка "Мотто", яка знаходиться недалеко від станції метро Житомирська. Перше, що кинулося в очі Максиму Несміянову це звичайно ж відсутність чистоти на заправці.

Заправка, скріншот з відео
Заправка, скріншот з відео


Але це далеко не всі вади, фахівець знайшов прострочені на два роки вогнегасники. Також він був здивований тим, що дроти біля заправної станції просто прикрили листами фанери.

Заправка, скріншот з відео
Заправка, скріншот з відео

"Постаралися смішно перевірити заправку "MOTTO" в Києві (біля метро Житомирська). Видно факти відсутності контролю за дотриманням вимог норм пожежної безпеки ... Будьте обережні і уважні, про безпеку покупців знову забули", — розповів він.

Заправка, скріншот з відео
Заправка, скріншот з відео


Максим Несміянов також зазначив, що на початку літа він перевіряв бензин на заправках Києва. І, виявилося, що на заправці "Мотто" відсутній 95 бензин, адже за фактом це 92.

Нагадавши, що АЗС різко підняли ціни на газ, літр палива дійшов до рекордної позначки в 18 гривень: "спостерігається пік споживання". Мало не кожен день ціна підвищується на 20-30 копійок

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, що в Києві на Позняках встановили нову станцію для електрокарів: "а телефон там зарядити можна?". Нова станції для електрокарів має три порти для зарядки і потужність 128 КвТ.

Також " Знай.ua" писав, що в Дніпрі з'явилася окрема ВУЛИЦЯ для пішоходів. Таким чином оновили вулицю Короленка.