У Києві чоловік побив зовні вікна в одній з багатоповерхівок.

Відповідне відео розмістили в телеграм-каналі "Ху*вий Київ".

Так, чоловік виліз зовні вікон і став на підвіконня, а після почав розбивати скло, попутно забруднюючи все своєю кров'ю від порізів.

скріншот з відео
скріншот з відео

Примітно, що спочатку киянин став знищувати вікно на третьому поверсі, а після опустився вниз і став розбивати вікно на другому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

скріншот з відео
скріншот з відео

На відеозапис, який зняв свідок також потрапив момент, коли за неадекватним чоловіком поліз поліцейський.

Чому чоловік влаштував кривавий дебош - залишається невідомим.

фото: Х**вий Київ
фото: Х**вий Київ

"Ну, що ж ти, бобер!?

Голову б собі склом відрізав, чи що... ну, хоч би з десяти метрів на**нувся хоча б...

А то два поверхи кров'ю перемазав, а толку - нуль!

На Вірменській став свідком трюків від Гаррі Гудіні - "Ятлук Віталій" , - написано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Чоловік зірки" кріпак " Денисенко в неадекватному стані влаштував бійку посеред ночі:"у нього складний період". У Києві в Подільському районі український актор і чоловік зірки "кріпосної" Наталії Денисенко Андрій Федінчик влаштував бійку з водієм.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві пенсіонерка" покарала " гуляк за шум вночі під вікном: взяла пилу і розрізала лавочки. Жінці набридли галасливі компанії під вікнами, тому вона вирушила діяти з пилкою в руках.

Також «Знай.иа " писав, що Киянин з газеткою сів посеред жвавої дороги на унітаз:"Напевно так треба". У центрі Києва водії могли споглядати юнака, який сів на унітаз посеред дороги.