Відома українська спортсменка, чемпіонка світу, а також учасниця шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова частенько радує шанувальників різними фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 160 тисяч осіб.

Зараз вона, на тлі триваючих Олімпійських Іграх в Токіо, вирішила розповісти про шлях до медалі. Жінка зазначила, що будь-який професійний спортсмен мріє стати призером ОІ.

Анна Різатдінова, фото: Instagram
Анна Різатдінова, фото: Instagram

"Ця мета мотивує тебе вставати вранці і бігти на тренування. Працювати, орати в залі по 12-14 годин і завжди бути сконцентрованим тільки на спорті. І хоч ми, спортсмени, маємо однакову мету, шлях до неї завжди різний", - заявила Ганна.

Сама Різатдінова вже народилася в сім'ї спортсменів, так як її мама майстер спорту з художньої гімнастики, а тато кандидат у майстри спорту з плавання. У підсумку на тренування чемпіонка світу потрапила вже в чотири роки. Тоді процес їй зовсім не сподобався, а батьки не наполягали на продовженні занять. Але вже через рік Анна попросилася знову відвести її в зал, після чого і почалася її спортивна кар'єра.

Скрін, Instagram Анна Різатдінова
Скрін, Instagram Анна Різатдінова

Згодом у віці 15 років Різатдінова вирішує переїхати з Криму до Києва, так як її запросили в збірну. Дівчина відчувала захват, який пройшов дуже швидко. Бо її поставили вчити групову вправу в третьому складі. Хоча Анна завжди мріяла виступати самостійно.

"У Києві почалася постійна робота над собою-я проводила весь свій час на килимі. Незабаром зі мною трапилися перші змагання в збірній. Далі були злети і падіння, перші змагання в збірній, важкі стосунки з тренером, постійна напруга. Але у мене була мета...", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, чемпіонка Анна Різатдінова вразила швидкісним роздяганням на камеру: швидше тільки в армії

Як повідомляв "Знай.ua", крутіше Анастасії Волочкової: Українська чемпіонка Анна Різатдінова вразила чудесами пластики

Знай.ua писав, колишня олігарха Онищенко Анна Різатдінова похвалилася ідеальним тілом в купальнику: "Ще б без окулярів"