У новій програмі «in kyiv» з блогером Катериною Павловою журналіст Максим Гадюкін розповів про проблеми Києва і улюблені місця в столиці.

«Мене в Києві бісить те, як до Києва відносяться самі кияни. У нас є такий короткий номер 1551 – це місце для заявок киян про проблеми нашого міста. І я іноді як киянин дивлюся, що просять інші люди. Якщо я прошу, щоб відремонтували лежачого поліцейського, то інші люди просять покосити траву і це найпопулярніший запит. Тому, який може бути запит в місті, де людей найбільше непокоїть некошена трава? Якщо ми будемо так ставитися до свого міста, то ми будемо просто деградувати», - підкреслив він.

Гадюкін сказав, що з таким ставлення до Києва ми могли перетворити його в пустелю з вирубаними деревами, але його радує, що через лінь наших людей вони не змогли його довести до такого стану. З забудовою Києва теж існують великі проблеми, але є плюси, вважає він, тому що потихеньку іноземний капітал починає звертати увагу і вкладатися в будівельні проєкти.

«У Києві мені подобається парк «Наталка», але є й інші місця в Києві, наприклад Солом'янський парк – він хороший, але запущений. Його ремонтують, але місцеві жителі цілком обґрунтовано бояться забудови і в цьому парку вже була купа спроб налаштувати будівлі. Але місцеві жителі змогли відстояти його. Мені подобається у Києві Пейзажна алея – це історична місцевість і поки там все нормально, нею треба насолоджуватися», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Манойленко, що перевантаження знищує комфорт і безпеку проживання в місті.

Також раніше для Знай.ua Манойленко розповідала, що кияни мають право голосу, яким має бути розвиток Києва.