На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого телеведучого Дмитра Шепелєва, який виховує сина від покійної дружини, співачки Жанни Фріске, з'явився новий запис.

На оприлюдненому фото Діти грають у піску на березі моря на Мальдівах.

«Ми відібрали у дітей гаджети. Я не жартую. Зараз розповім докладніше. У дітей є ліміт на гаджети - 1 годину в день і завжди строго після обіду. Ліміт діє щодня без винятків. Найчастіше діти витрачають його на Майнкрафт. Ми прилетіли на острів на два тижні, запропонували дрібним найрізноманітніші розваги: велосипедні прогулянки, купання в басейні і океані, дитячий клуб, футбол, теніс, малювання, пірнання... але вони відмовилися від усього! Кажуть, не цікаво. Ми були дуже здивовані, але промовчали і вирішили просто дати їм освоїтися», - поділився спостереженнями Шепелєв.

Він розповів, що дітям нічого не хочеться – вони відмовляються від будь-яких розваг і чекають тільки часу з гаджетом.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

«У першій половині дня вони чекають, коли прийде час гри, потім грають по черзі, спочатку один грає, другий дивиться, потім навпаки - так виходить дві години (які винахідливі). А другу половину дня обговорюють гру, малюють героїв майнкрафт на папері і перебирають книги-керівництва по грі. Світ звузився до однієї гри, а до решти діти геть втратили інтерес. Уявляєте, вони навіть не хотіли купатися», - скаржиться батько.

Тому було вирішено зовсім відібрати у дітей всі гаджети, і це допомогло.

"Перші кілька днів у них була ломка, типу:" А чим нам зайнятися?» А день на третій-четвертий повернувся інтерес до життя. Дрібний стали проводити час з нами, тусити з іншими дітьми, зацікавилися Тихоном, їх неможливо витягнути з води, загалом, до нас повернулися наші діти, які насолоджуються влітку і канікулами. Мені сумно, але змушений визнати, гаджети-зло. І я абсолютно не розумію, як зростити їх з реальним життям наших дітей, адже відмовитися від планшетів і телефонів теж неможливо», - визнає Шепелєв.

Дмитро Шепелєв з сином, фото: Instagram
Дмитро Шепелєв з сином, фото: Instagram

"Цього року у відпустці я почала з себе. Телефон був у режимі польоту, по суті, як фотоапарат. У всіх теж все відібрала. І це чудово, коли сім'я 7 днів без екрану! Ви вчинили мудро", - хвалять рішення ведучого його фанати.

Раніше повідомляли, вдівець Фріске Дмитро Шепелєв озвучив плани сина на майбутнє: "стати рок-зіркою".

Як повідомляв Знай.иа, що сталося з сином Жанни Фріске і чому Дмитро Шепелєв довго його ховав.

Знай.иа писав, вдівець Фріске Шепелєв ошелешив зізнанням про сина: "не заслуговує жалості".