У Києві анонсували промивку водопровідних мереж. Про це стало відомо з повідомлення на сторінці «Київводоканалу» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що йдеться про мережі Деснянського району. Промивка буде плановою – такі заходи для очистки труб вживаються щороку.

«Згідно із щорічним графіком Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж в Деснянському районі. Профілактична промивка буде проводитися в ніч з 3 на 4 серпня, з 00:30 до 06:00. У зону робіт потраплять мережі Деснянського району, а саме: вул. Електротехнічна», - розповіли у водоканалі.

Там також пообіцяли, що здійснюватимуть профілактичні роботи вночі, щоб не створювати незручності мешканцям району.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

«Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно -гігієнічних потреб», - нагадали в компанії.

Крім того, варто пам’ятати, що після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити. Тільки в тому випадку, якщо вода на вигляд абсолютно прозора та не має жодних сторонніх запахів, користуватися нею безпечно.

Нагадаємо, раніше У підземному переході Києва негода наробила біди, все завалено уламками і сміттям: "Бардак"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Київводоканал пояснив, як передати показання лічильника та оплатити комуналку онлайн: інструкція до особистого кабінету

Також «Знай.uа " писав, що Пляжний відпочинок в столиці: 7 кращих водойм Києва для відпочинку з сім'єю і друзями