З української столиці прийшли вельми тривожні новини. Так, з'явилася інформація, що в суботу, 17 липня, в Києві в результаті нібито нещасного випадку, падіння скла з вітрини однієї з торгових точок в торговому центрі "Retroville" постраждала дитина.

Однак адміністрація закладу не надала хлопчикові необхідної допомоги. Інцидент стався в ТРЦ Retroville на проспекті Правди, 47 в Подільському районі Києва.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-канал KIEVMAP.

Інцидент в торговому центрі, скріншот: Telegram
Інцидент в торговому центрі, скріншот: Telegram

"Персонал не допомагав дитині, медсестра стояла поруч і просто викликала швидку. А першу допомогу надавали свідки, один зі свідків викликав поліцію, щоб зафіксувати випадок. Після приїзду поліції до нас не вийшов ані адміністратор, ані директор. На питання поліції до охорони, коли підійде адміністрація, вона відповіла, що представники керівництва зайняті", – повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Першу необхідну допомогу постраждалій дитині надали небайдужі перехожі, а медсестра стояла поруч і тільки викликала швидку.

Раніше повідомляли, оскаженілий татусь з сином на руках погрожував викинутися з 13-го поверху: подала на розлучення.

Як повідомляв Знай.uа, у Польщі сталася жахлива ДТП: постраждали українці.

Знай.uа писав, "Атракціон смерті" в Криму ледь не забрав життя мами і дитини: зірвалися з висоти.