В мережу опублікували відео з аварії у Києві, де постраждала дитина і водій. Вони обидва були безвідповідальними.

Таким чином, повідомляється, що в результаті ДТП, яке днями відбулося у Києві, постраждав 11-річний хлопчик. Його збив на пішохідному переході водій.

Як виявилося, дитина «забув» злізти з самоката, з-за чого аварія сталася. А водій з місця аварії раптово змився. Прес-центр патрульної поліції Києва оприлюднив відеозапис ДТП, яке сталося в українській столиці на одному з регульованих переходів.

ДТП за участі дитини

Це відео — ще один доказ того, як важливо усім учасникам дорожнього руху бути максимально уважними на дорозі. Навіть секунда, на яку ти відволікаєшся, може коштувати здоров'я і навіть життя. Водій авто Renault здійснював поворот ліворуч й не надав перевагу в русі пішоходам на переході, та скоїв наїзд на 11-річну дитину. На щастя, хлопчик залишився живим, й трагічних наслідків вдалося уникнути. Однак дитина отримала тілесні ушкодження, лікарі надали йому медичну допомогу. Водій же з невідомих причин з місця ДТП поїхав, не дочекавшись поліції. Через камери відеоспостереження інспектори встановили номерні знаки авто, причетного до ДТП, та маршрут його руху. Згодом патрульні зупинили цей автомобіль за орієнтуванням, а самого водія затримали. Надалі справою займатимуться слідчі, які нададуть правову кваліфікацію діям водія. ✅Дорога несе для дітей неабияку небезпеку. Наші шкільні офіцери поліції на постійній основі відвідують школи та проводять уроки з дітьми, де навчають їх і правилам дорожнього руху. Ми звертаємося до батьків: зараз період канікул. Щоб канікули ваших дітей були безпечними, говоріть з ними про правила поведінки, зокрема, й на дорозі. Пояснюйте, що, коли ми бачимо автомобіль — це не означає, що водій автомобіля також бачить нас. Часто це не так, і через це стаються наїзди на пішоходів🚶 або велосипедистів🚲 Водій авто може не бачити вас з різних причин: у нього брудне вікно, на вулиці погана погода, наприклад, дощ, або він може бути неуважним під час руху. Тримайте дітей за руку під час переходу та поблизу дороги. Під час перетину дороги велосипед/самокат варто везти поряд, а не їхати на ньому. ✅Звертаємося до усіх учасників дорожнього руху: неухильно дотримуйтесь ПДР — це безпека вашого життя. #Kyivpatrol _ Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Geplaatst door Патрульна поліція Києва op Zaterdag 27 juni 2020

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На кадрах видно, що двоє хлопців, які були на самокатах, грубо порушили правила дорожнього руху. В результаті, один з них опинився під колесами французького автомобіля Renault.

Водій переконався, що з дитиною все добре, і він серйозно не постраждав, після чого поїхав. Пізніше, до речі, автомобіліст був затриманий співробітниками поліції, і на даний момент він перебуває під слідством. А постраждав в аварії хлопчика, якому всього 11 років, знадобилася допомога медиків.

Поки що це все, що відомо на даний момент. Що буде з водієм, який це створив – теж поки що незрозуміло.

Нагадаємо, раніше в Львові шумахер збив дитину і підло втік, малюк в комі - родичі записали термінове відеозвернення

Як повідомляв портал "Знай.іа" У Польщі переповнений автобус розламався навпіл і впав з моста, люди загинули

Також "Знай.іа" писав, що у Києві п'яний "шумахер" зніс зупинку з людьми.